Kontrolný pretek 6km Piešťany 2022

titulka

Po obtiažnom rozhodovaní a zasadnutí trénerskej rady, sa nakoniec Kontrolný pretek na 6 km 2022, konal v sobotu 2. apríla v Piešťanoch. Pôvodne plánované miesto Zemník v Bratislave sa pre nepriaznivé počasie muselo zmeniť. Napriek tomu, že počasie na preteky nebolo ideálne, nakoľko sa nám ochladilo a fúkal vietor, všetci športovci preukázali svoje zapálenie pre tento šport a dosiahli pekné výsledky.

Súťažilo sa v kategórii dorast, juniori a seniori v disciplíne skif. Štartovalo sa jednotlivo v časových intervaloch 1 minúta.

V oboch štartoch naši juniori išli nad svoje očakávania a porazili aj seniorov.

O 10:00 hod bola odštartovaná kategória dorastenci, juniori a muži. Prvé miesto obsadil junior Peter Strečanský, so štartovým číslom 4 mal čas 23min 11sek a porazil tak aj seniora Ondreja Kovačoviča, ktorý skončil na druhom mieste s časom 23min 31sek. Obaja pretekári sú z veslárskeho klubu Sĺňava Piešťany.

O 11:00 hod bola odštartovaná kategória dorastenky, juniorky a ženy. Prvé miesto opäť patrí juniorke z VK Sĺňava Piešťany, Aničke Kublovej so štartovým číslom 2, ktorá s časom 26min 59sek predbehla o tri sekundy Simonku Weiszovú, tiež z VK Sĺňava Piešťany.

Výsledky kontrolného preteku na 6 km z Piešťan nájdete tu.

Celú fotogalériu z preteku nájdete tu.