Majstrovstvá sveta juniorov vo veslovaní

titulka

Výsledky, sobota 14.08.2021

  • disciplína skif juniori, Peter Strečanský: skončil vo finále C na 3.mieste, s časom 07:23.90. Výsledky si môžete pozrieť tu.
  • disciplína dvojskif juniorky, Patrícia Čambálová & Anastasia Iakovlev: skončili vo finále D na 3.mieste, s časom 07:43.99. Výsledky si môžete pozrieť tu.

V dňoch 11. až 15. augusta 2021 sa v bulharskom Plovdive konajú Majstrovstvá sveta juniorov voveslovaní.

Majstrovstvá sveta juniorov sa konajú každoročne pre pretekárov do 18 rokov. Počas nasledujúcich piatich dní sa bude súťažiť v štrnástich kategóriách. Pretekať sa bude postupovým systémom rozplavieb, až sa postupne dostanú najlepší do finále. 

Slovenské veslovanie reprezentujú naši traja nádejní veslári. V kategórii skif máme zastúpenie v pretekárovi Petrovi Strečnskému ml z VK Sĺňana Piešťany. Kategóriu dvojskif reprezentujú Patrícia Čambálová z VK Šintava a Anastasia Iakovlev z STU Bratislava. Posádku sprevádzajú tréner Peter Strečanský st. a manažér výpravy Peter Schickhofer.

Rozjazdy, streda 11.08.2021

Dievčatá začínajú o 09:42 hod svoju rozjazdu v dráhe číslo 6, v kategórii dvojskif. Skifár Peťo nastupuje do druhej rozjazdy o 10:06 hod v dráhe číslo 4.  

Držme našim juniorom palce, nech sa im darí!

 

image
image
image
image
image
image
image